U bent hier:

Contact

 

Bereik ons op het volgende adres:

DETIC

BLUEPOINT BUILDING
Auguste Reyerslaan 80
1030 Brussel
secretariat-detic@detic.be

T: + 32 2 238 97 52
F: + 32 2 230 82 88

Bereik DETIC met het openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station

U neemt de metrolijn 1 richting Stokkel, u stapt uit in station Montgomery, daar neemt u tram 7 (richting Heisel)  of tram 25 (richting Rogier) tot aan het station Diamant. Daar neemt u de uitgang 'RTBF/VRT'. Als u het station uitkomt volgt u de tijdelijke brug e als u de straat oversteekt ziet u het gebouw van Bluepoint Brussels voor u. Na het oversteken gaat u naar links en dan naar rechts en komt u op de Reyerslaan uit. Bluepoint is een paar meter verder. DETIC bevindt zich op de tweede etage aan de zuidkant. 

Vanaf de luchthaven

Per bus : lijn 12 en lijn 21 stoppen aan de halte Diamant. Hier gaat u rechts richting VRT, steekt de Kolonel Bourgstraat over en komt aan het gebouw van Bluepoint.

Lijn 63 rijd langs de Brouckére en het Centraal station en stopt aan Meiser. Wandel naar de VRT-toren en passeer hem aan uw linkerkant op de Reyerslaan. Het Bluepoint gebouw ligt ongeveer 10 meter verder aan uw rechterkant.

Verpersoonlijk uw traject.

Trein: NMBS

Tram en Metro: MIVB

Met de wagen:

Komende van de E40 of E19

Volg de ring richting Brussel-Zaventem-Luik-Leuven.Volg de E40 richting Luik/Leuven/Brussel en hou helemaal rechts aan om Brussel te volgen. Na de bocht blijft u rechts aanhouden tot aan het bord Reyers, daar houdt u uiterst rechts aan maar slaat u niet rechts af. Zo komt u meteen uit op de Reyerslaan, aan de lichten gaat u naar rechts en ziet u rechts van u het Bluepoint gebouw waar DETIC zit, links van het gebouw kan u de ondergrondse parking inrijden.

Komende van de E40 uit Luik

Afrit 18 nemen, voor de tunnels.

U komt dan uit aan de achterkant van ons gebouw.

Volg de Kolonel Bourgstraat tot aan de kruising met de Reyerslaan, sla hier rechtsaf en rij enkele meters verder de parking van Bluepoint Brussel binnen.

Komende vanuit Antwerpen via de A12

U volgt de A12 richting Brussel-Laken

Volg dan links richting Van Praet - Centrum (langs de Japanse Toren, het Chinese paviljoen)

Aan het einde van deze baan gaat u aan de lichten (aan een Texaco station) nog even rechtdoor en houdt dan links aan aan de volgende lichten.

Richting Brussel Nationaal-Ter Kameren-Europese Instituten

U komt nu op de Lambermontlaan (opgelet bij het begin van de laan rechtdoor volgen en niet links weg), deze loopt over in de Generaal Wahislaan.

Deze volgt u naast de tramsporen tot aan het Meiserplein, u steekt het Meiserplein voorbij aan uw rechterkant.

U bent nu op de Reyerslaan en kan nu aan de overkant ons gebouw al zien. U houdt uiterst rechts, naast de brug en ook naast de tunnel (Bluepoint staat hier al aangeduid).

Aan de lichten onder de brug, slaat u linksaf en steekt zo de straat over. U bent nu aan de goede kant van de Reyerslaan en slechts op enkele meters van Bluepoint Brussels.

U kan zich parkeren in onze ondergrondse parking, die u inrijdt vlak naast het gebouw.

 

Download de routefiches van Bluepoint

 

Verpersoonlijk uw traject:

Mappy

Michelin