U bent hier:

COVID-19: blijf alert en volg de richtlijnen

 

Covid-19 is overdraagbaar van mens tot mens en verspreidde zich snel over landsgrenzen heen. Om een verdere verspreiding van het virus af te remmen, is het belangrijk om waakzaam te blijven en de nodige aanbevelingen op te volgen. Raadpleeg de kanalen van de Belgische overheid voor actuele informatie en advies.

Corona virus covid-19

De uitbraak van het Coronavirus (Covid-19) vond eind 2019 plaats in de Chinese regio Wuhan. In snel tempo verspreidde dit virus zich naar andere landen, zo ook België.

Wat kunt u doen om een verdere verspreiding van het virus af te remmen? Welke maatregelen moeten bedrijven ondernemen? De situatie rond deze crisis verandert snel en voortdurend. Logischerwijs leven er onder de bevolking en in de bedrijfswereld vele vragen over de beste aanpak ervan.

De Belgische overheid volgt de situatie dan ook op de voet. Om een antwoord te bieden aan de mogelijke vragen, lanceerde de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid deze website, toegewijd aan Covid-19: www.info-coronavirus.be. Hier vindt u alle actuele informatie en richtlijnen over het virus, de symptomen, preventiemaatregelen en andere aanbevelingen.

 

Blijf op de hoogte via de officiële kanalen: